top of page

Varianty cateringu na firemních akcích

Každá firemní akce, ať už jde o konferenci, workshop, nebo teambuilding, je příležitostí k posílení týmového ducha, sdílení nových myšlenek a rozvíjení profesních vztahů. K dosažení těchto cílů je však nezbytné vytvořit příjemné a pohodlné prostředí, ve kterém se účastníci mohou cítit dobře a soustředit se na program. Zásadní roli hraje výběr správného eventového prostoru a kvalitní catering. 


Eventový prostor a catering jsou dva pilíře, na kterých stojí úspěch každé akce. Správně zvolené místo ovlivňuje celkovou atmosféru, zatímco kvalitní catering zajišťuje, že účastníci budou mít dostatek energie a budou spokojeni. 



Jaké možnosti cateringu nabízíme v enforu?


Snídaně a coffee break: Start dne plný energie 


Vydatná snídaně a pravidelné coffee breaky jsou základem pro udržení pozornosti a dobré nálady účastníků. Od bohatých bufetů s teplými i studenými pokrmy, po širokou nabídku kávy, čaje a snacků. Je důležité myslet na rozmanitost, kvalitu i na fakt, že účastníci během této pauzy řeší obchodní záležitosti. 


Oběd: Variace možností 


Pro obědovou pauzu je klíčové nabídnout možnosti, které vyhovují různým dietním preferencím a časovým omezením akce. Ať už se rozhodnete pro servírovaný teplý oběd, raut, nebo studenou variantu oběda, důležitá je opět rozmanitost a schopnost cateringové společnosti zajistit čerstvé a lákavé pokrmy pro všechny. 


Večeře: Ukončení dne v grandiózním stylu 


Večerní část akce by měla být korunovací celého dne a zároveň by měla nabídnout účastníkům nejen vynikající gastronomické zážitky, ale i příležitost k neformálnímu networkingu. Cateringové služby, jako jsou ty naše, umí připravit večeře, které zanechají trvalý dojem, ať už ve formě elegantních večeří servírovaných u stolu, nebo bohatých rautů s rozmanitými specialitami. Navíc disponujeme i terasou Starlight, která je nejen v letních měsících ideálním místem pro grilování a neformální atmosféru. 


 

Výběr vhodného eventového prostoru a kvalitní catering jsou klíčem k úspěchu vaší firemní akce. Enforum event space nabízí širokou paletu možností, které se dokážou přizpůsobit vašim specifickým potřebám a přáním. Ať už plánujete malou ranní konferenci nebo velký večerní galavečer, máme pro vás řešení. 

bottom of page