top of page

Venkovní terasa: nezapomenutelná atmosféra pro vaši akci

Čerstvý vzduch a krásné výhledy vytvářejí dokonalou kulisu pro každou událost. Venkovní terasa je multifunkčním prostorem, který nabízí neomezené možnosti pořádání neformálních akcí. Můžete si zde vyvětrat hlavu a načerpat energii o přestávce během školení či konference, uspořádat firemní networking po akci nebo třeba zábavný teambuilding pro své kolegy.


Proč zvolit právě terasu pro vaši akci?



V souladu s přírodními prvky

Přirozené denní světlo a přítomnost živých rostlin a zeleně na terase vnášejí do akce příjemnou energii a harmonii. Venkovní terasa nabízí jedinečnou, přírodě blízkou, atmosféru, kterou nenajdete v uzavřených prostorách. Hosté si mohou vychutnat čerstvý vzduch, teplé sluneční paprsky a příznivé počasí, což vytváří příjemné a uvolněné prostředí na akci.


Dostatek místa a flexibilita

Venkovní prostor terasy může poskytnout dostatek místa pro nejrůznější aktivity. Díky svému venkovnímu charakteru a otevřenému prostoru je terasa ideálním místem pro uspořádání společenské aktivity jako je např. grilování, cvičení (nejen) prosecco jógy, hraní her nebo dokonce tančení pod širým nebem. Kulturní akce jako divadelní představení, módní přehlídky nebo umělecké výstavy mohou také najít na terase své místo.


Krásné výhledy a soukromí

Terasa často nabízí výhledy na okolní krajinu a město. Tento panoramatický výhled přidává do akce vizuální lákadlo a poskytuje tak hostům příjemné prostředí pro relaxaci, obdivování a poznávání okolního prostředí. Nezapomeňme také na výhodu soukromí, kterou terasa nabízí. Můžete se cítit uvolněně a mít klid od shonu vnitřních prostor. Terasa je jako vlastní oáza, kde si můžete vychutnat společnost kolegů nebo přátel.


Možnost dekorace

Venkovní terasa nabízí širokou škálu možností pro dekorování, které může zvýraznit její krásu a přidat do ní osobitý šarm. Existuje široká škála možností, jak ozdobit terasu podle vašich představ a typu akce. Rostliny a květiny jsou skvělým způsobem, jak přidat přírodní a svěží atmosféru, přičemž dekorativní osvětlení jako jsou svíčky, lucerny a další světelné dekorace mohou vytvořit romantickou a příjemnou atmosféru, zejména ve večerních hodinách. Možnosti dekorace na terase jsou neomezené a záleží na vaší kreativitě a preferencích.


Profesionální catering

Při pořádání akce na terase se nabízí široké možnosti výběru cateringových služeb, které uspokojí různé chutě a potřeby hostů. Díky dobře zvolenému cateringu můžete poskytnout účastníkům jedinečný zážitek. Ochotný cateringový tým vám může pomoci s výběrem a přizpůsobením menu podle vašich požadavků a rozpočtu. Je důležité zohlednit také případné alergie, dietní omezení a preferované chutě hostů.

bottom of page